Handtherapie Duiven

Sinds 2017 biedt Ergotherapie Valenti ook handtherapie aan in Duiven, Westervoort, Zevenaar, Groessen, Didam en Apeldoorn. Handtherapie in Duiven valt onder de vergoeding van ergotherapie en bij deze vorm van therapie gaat het met name om het verbeteren van de functies van de hand, arm en pols. Deskundige handtherapeuten helpen u graag verder bij handtherapie Duiven. U wordt gekoppeld aan een handtherapeut in Duiven of in de regio en die komt bij u thuis op huisbezoek. 

Hoe werkt het bij de handtherapie in Duiven?

Iedereen die één of meerdere dagelijkse activiteiten niet meer naar wens kan uitvoeren, ten gevolge van een aandoening aan de handen, pols of arm, kan terecht bij de handergotherapeut in Duiven. Dit kan gaan om activiteiten in het huishouden of die te maken hebben met het werk of een hobby. Maar ook een stukje zelfverzorging of aan- of uitkleden wat niet (meer) zelfstandig lukt bijvoorbeeld. Pijnklachten komen veelvuldig voor. Ook kinderen hebben soms handproblematiek en kunnen ook terecht bij de handtherapie Duiven. Ook hierbij komt de handtherapeut uit Duiven en omstreken graag bij uw kind aan huis of op school. 

Indien u een afspraak wilt maken met één van onze handtherapeuten in Duiven, neemt u contact op met de praktijk. U wordt gekoppeld aan een handtherapeut in Duiven en deze komt bij u op locatie. Er volgt een kennismaking/intake waarin uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht en ook de oorzaak van uw belemmeringen wordt besproken. Hierna stelt u samen met uw vaste handtherapeut in Duiven, een behandelplan op. De therapeut begeleidt u tijdens het proces en biedt hulp en advies waar nodig.

Heb ik een verwijzing nodig voor de handtherapie in Duiven?

U heeft geen verwijzing nodig van uw (huis)arts voor een afspraak met onze handtherapeut in Duiven. U kunt direct een afspraak maken, omdat er ook geen wachtlijst wordt gehanteerd. Uw behandeling ergotherapie wordt in ieder geval 10 uur vergoed vanuit uw zorgverzekering (de basisverzekering). Indien u aanvullend verzekerd bent, kan uw therapeut controleren of u recht hebt op meer uren. Over de 10 uur vergoeding geldt wel een eigen risico (dit is meestal €385 per jaar). Als u het eigen risico verbruikt heeft, merkt u financieel niets van de behandeling. Voor de handtherapie voor kinderen geldt dat het eigen risico niet wordt belast.

Contactgegevens voor handtherapie Duiven

Bel: 0316-441044
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 

Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer      

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort