Ergotherapie Huissen

Bent u opzoek naar een deskundige ergotherapeut in Huissen? Ergotherapie Valenti levert ergotherapie in Huissen en omgeving (Angeren, Elst, Westervoort, etc.) voor kinderen, ouderen en volwassenen. De wensen en behoeften van de cliënten staan bij de ergotherapeuten in Huissen hoog in het vaandel en daarnaast vinden zij belangrijk dat zij de tijd kunnen nemen voor hun cliënten.

Sinds November 2016 biedt Valenti vanuit de praktijk in Duiven ook ergotherapie in Huissen en omgeving. Onze ergotherapeuten behandelen voornamelijk bij de cliënten aan huis zodat zij eventuele handelingsproblemen direct in de juiste situatie kunnen zien.

Wat doen de ergotherapeuten in Huissen precies?

Onze ergotherapeuten in Huissen bieden hulp, advies en begeleiding voor mensen van alle leeftijden met een beperking die in hun dagelijks leven een belemmering in één of meerdere activiteiten ervaren. Indien een activiteiten niet (meer) lukt, proberen zij samen met de cliënt, een passende oplossing te bieden om deze activiteit weer mogelijk te maken. Heeft u een vraag of onze ergotherapeuten in Huissen u kunnen helpen met uw (hulp)vraag? Neem even contact met ons op.

Kan de ergotherapeut in Huissen iets voor u betekenen?

Onze werkzame ergotherapeuten in Huissen helpen mensen met mobiliteitsproblematiek, pijnklachten, chronische aandoeningen (Parkinson, reuma, COPD, MS, etc), ontwikkeling van de motoriek, ontwikkeling van sociaal gedrag bij kinderen en zij helpen daarnaast met aanvragen van hulpmiddelen of voorzieningen bij de WMO of zorgverzekeraar. Tevens zijn er ook veel hulpmiddelen beschikbaar in de praktijk beschikbaar die onze ergotherapeuten kunnen inzetten tijdens de behandeling.

Neem vandaag nog contact op met uw ergotherapeut in Huissen

Indien u opzoek bent naar een deskundige ergotherapeut in Huissen, kunt u direct contact opnemen met Ergotherapie Valenti. Voor de ergotherapie in Huissen wordt geen wachtlijst gehanteerd, dus u kunt direct een afspraak maken met onze ergotherapeut in Huissen. U heeft ook geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. Zie hieronder voor de contactgegevens. De therapeut gewoon bij u thuis, dus u hoeft ook niet op pad voor de afspraak. Dit scheelt u reistijd en de ergotherapeut kan direct het eventuele handelingsprobleem in uw eigen situatie bekijken.

 

Contactgegevens ergotherapie Huissen 

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             

0316 - 44 10 44

Locatie Apeldoorn       

055 - 220 0000

Locatie Maas & waal   

0487 - 768 008