Kinderergotherapie Liemers

Bent u opzoek naar een deskundige kinderergotherapeut in de Liemers? Ergotherapie Valenti levert ergotherapie in de Liemers en omgeving voor kinderen, ouderen en volwassenen. De wensen en behoeften van de cliënten staan bij de ergotherapeuten in de Liemers hoog in het vaandel en daarnaast vinden zij belangrijk dat zij de tijd kunnen nemen voor hun cliënten.

Sinds November 2016 biedt Valenti vanuit de praktijk in Duiven ook kinderergotherapie in de Liemers en omgeving. Onze kinderergotherapeut behandelt voornamelijk bij de cliënten aan huis zodat zij eventuele handelingsproblemen direct in de juiste situatie kunnen zien.

Wat doet de kinderergotherapeut in de Liemers precies?

Onze kinderergotherapeut in de Liemers bieden hulp, advies en begeleiding voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar met een beperking die in hun dagelijks leven een belemmering in één of meerdere activiteiten ervaren. Indien een activiteiten niet (meer) lukt, proberen zij samen met de cliënt, een passende oplossing te bieden om deze activiteit weer mogelijk te maken. Heeft u een vraag of onze kinderergotherapeut in de Liemers kunnen helpen met uw (hulp)vraag? Neem even contact met ons op.

Kan de kinderergotherapeut in de Liemers iets voor uw kind betekenen?

Onze werkzame kinderergotherapeut in de Liemers helpt mensen met mobiliteitsproblematiek, pijnklachten, chronische aandoeningen, ontwikkeling van de motoriek, ontwikkeling van sociaal gedrag en zij helpt daarnaast met aanvragen van hulpmiddelen of voorzieningen bij de WMO of zorgverzekeraar. Tevens zijn er ook veel hulpmiddelen beschikbaar in de praktijk beschikbaar die onze kinderergotherapeut kan inzetten tijdens de behandeling.

Neem vandaag nog contact op met uw kinderergotherapeut in de Liemers

Indien u opzoek bent naar een deskundige kinderergotherapeut in de Liemers, kunt u direct contact opnemen met Ergotherapie Valenti. Voor de kinderergotherapie in de Liemers wordt geen wachtlijst gehanteerd, dus u kunt direct een afspraak maken. U heeft ook geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. Zie hieronder voor de contactgegevens. De therapeut gewoon bij u thuis, dus u hoeft ook niet op pad voor de afspraak. Dit scheelt u reistijd en de ergotherapeut kan direct het eventuele handelingsprobleem in uw eigen situatie bekijken.

Contactgegevens kinderergotherapie in de Liemers

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl