Locaties

Duiven

Onze praktijklocatie in Duiven
Onze praktijklocatie in Duiven

De hoofdvestiging werd opgericht in 2016 en zat gevestigd in cultureel centrum 'De Ogtent' in het hart van Duiven. Na een jaar is de praktijk verhuist naar het spiksplinter nieuwe Gezondheidscentrum 't Reinhart op de grens tussen Duiven en Groessen. Hier zijn meer dan 16 verschillende disciplines uit de gezondheidszorg aanwezig (waaronder huisartsen, podotherapeuten, oedeemtherapeuten, diëtisten, fysiotherapeuten, thuiszorg, psychologen, cesartherapeuten, bandagisten en de prikpost en echografie afdeling van het Rijnstate) en staat samenwerking ten behoeve van de cliënten centraal. 

 

Adresgegevens:  Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

Telefoonnummer:  0316 - 44 10 44

 


Zevenaar

Onze praktijklocatie in Zevenaar
Onze praktijklocatie in Zevenaar

In Augustus 2019 is een nieuwe vestiging geopend in Zevenaar. De praktijklocatie zit gevestiging in 'de Pelikaan' tegenover het treinstation, op de begane grond. Hier bevindt zich ook een grote wachtruimte tegenover onze ruimte. Het mooie aan deze locatie is dat hier naast ergotherapie en handtherapie, ook logopedie wordt geleverd. Ook de logopedie wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar en u hoeft niets te regelen qua declaraties. Dit doen wij voor u. De samenwerking tussen onze eigen disciplines is uiteraard erg goed en alle collega's hebben dezelfde visie op de zorg. Kennis, kunde en tijd zijn de gouden formule voor kwalitatief goede zorg. 

 

Adresgegevens:  Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Telefoonnummer:  0316 - 44 10 44

 


Apeldoorn

Sinds Maart 2017 behandelen we met grote regelmaat cliënten in de regio Apeldoorn. We zaten gevestigd in Gezondheidscentrum Kinesis in Ugchelen, maar zijn nu opzoek naar een andere geschikte praktijkruimte.

Hierover leest u hier binnenkort meer. 

In de tussentijd blijven wij gewoon onze cliënten aan huis behandelen. 

 

 

 

 

Adresgegevens: Volgt zo spoedig mogelijk

Telefoonnummer: 055 - 220 0000 

Contact

Regio Duiven         

0316 - 44 10 44 

Regio Apeldoorn   

055 - 220 0000

Hoofdlocatie Duiven              

Spoorallee 26               

6921 HZ Duiven             

 

info@ergotherapievalenti.nl