Sta-op-stoelen

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

 

Advies bij het aanschaffen van een tweedehands sta-op-stoel 


Het uitproberen van diverse soorten tweedehands sta-op-stoelen in een showroom met deskundig advies


 

Begeleiding bij het eventueel verkrijgen van een indicatie voor een AFA (aan functie aangepaste) stoelWij begeleiden u graag  bij de zoektocht naar een passende (tweedehands) sta-op-stoel. 

In onze werkzaamheden hebben wij veel ervaring opgedaan met zitcomfort en de werking van sta-op-stoelen. Dit type stoelen heeft een robuust uiterlijk en een enorm groot zitcomfort, mits goed aangemeten.

 

Onze praktijk heeft samenwerkingen met leveranciers van sta-op-stoelen (nieuw en tweedehands) waarbij wij geregeld met onze cliënten meegaan om stoelen uit te proberen. Hierbij adviseren wij en zorgen we dat er een correct passende sta-op-stoel voor u komt. 

 

Indien u in forse mate zitproblemen ervaart, helpen wij u ook graag met de aanvraag van een op maat gemaakte sta-op-stoel (ook wel AFAstoel genoemd). Indien u een indicatie krijgt, wordt er een stoel helemaal op maat voor u gebouwd en vergoed vanuit uw zorgverzekeraar. We helpen u dan graag met eventueel rapportages en/of documenten voor dit aanvraag proces. 

 

U zult ervaren dat een stoel die u de juiste ondersteuning geeft, zoveel doet voor de ontspanning in uw lichaam. Zowel tweedehands sta-op-stoelen als nieuwe AFAstoelen kunnen volledig op uw postuur worden afgesteld. 

 

Het is ook mogelijk om middels een afspraak met ons, een passing te doen in een showroom. Hierbij is dus geen verkoper aanwezig, maar hebben we alle rust en vrijheid om stoelen uit te proberen. U krijgt daarbij advies van ons. 

 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Regio Duiven         

0316 - 44 10 44 

Regio Apeldoorn   

055 - 220 0000

Hoofdlocatie Duiven              

Spoorallee 26               

6921 HZ Duiven             

 

info@ergotherapievalenti.nl