Team Valenti

Ergotherapeuten

K. van Kessel - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Ehlers-Danlos

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. In 2018 heb ik scholing gevolgd om mensen met Multiple Sclerose goed te kunnen behandelen en in 2021 heb ik de scholing tot Cognitieve Revalidatie Therapeut succesvol afgerond en kan ik mensen met bijvoorbeeld hersenletsel doelgericht verder helpen. Tevens heb ik veel ervaring met mensen met Ehlers-Danlos Syndroom (zowel als zorgverlener en als ergotherapeut) en draag deze kennis en kunde met veel plezier over op alle collega's en stagiaires binnen onze praktijk. Daarnaast begeleid ik mensen bij hun UWV-traject of arbeidsre-integratietraject in hun terugkeer naar werk. 

 

E-mail:  info@ergotherapievalenti.nl


M. Saba - Volwassenen & kinderen.

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij ergotherapie Valenti. In mijn vorige werk heb ik ervaring opgedaan in belasting/belastbaarheid vragen bij onder andere het post-COVID syndroom, wat ik in mijn huidige werk ook zal inzetten. Tevens behandel in met veel enthousiasme kinderen die wat extra hulp en begeleiding kunnen gebruiken. Dit doe ik op school, de praktijk of bij het kind thuis.

 

Het mooiste aan ergotherapeut zijn vind ik het helpen van mijn cliënten in hun eigen omgeving met voor hen betekenisvolle activiteiten. Ik vind het dan ook belangrijk om eerlijk naar elkaar te zijn en samen te werken. 

 

E-mail:  marica@ergotherapievalenti.nlAssistente ergotherapie

G. Boer - Assistente ergotherapie

 

Sinds November 2021 ben ik met heel veel enthousiasme begonnen bij Valenti. Mijn collega's noemen mij de drijvende kracht achter de praktijk, haha. Door mijn ervaring als verpleegkundige en doktersassistente en liefde voor de zorg ben ik hier prima op mijn plek. Als u de praktijktelefoon belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik heb veel clientencontact en kan veel vragen beantwoorden. Daarnaast maak ik de planning voor mijn team en ontlast ik de therapeuten in de administratieve werkzaamheden. Een positie die mij echt ligt.

 

Ik help u graag verder! tot horens

 

E-mail:  administratie@ergotherapievalenti.nl


Onze therapeuten beschikken over een breed scala aan kennis en ervaring. Binnen onze praktijk is veel ervaring met Niet-Aangeboren Hersenletsel en Cognitieve revalidatie. Ook het adviseren in woningaanpassingen, (aangepaste) hulpmiddelen, adequate zit- en lighouding en bij chronische vermoeidheid komen bij ons zeer geregeld voor. Tevens zijn we gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met het Ehlers-Danlos syndroom (EDS) of andere hypermobiliteitsklachten.

Binnen de praktijk is ook veel kennis van de wet en regelgeving rondom arbeidsre-integratie, dus ook hiermee kunnen wij onze cliënten helpen en ondersteunen. We bieden begeleiding bij UWV-trajecten en bieden ondersteuning tijdens gesprekken met bijvoorbeeld werkgever, UWV of bedrijfsarts. Wat betreft kinderergotherapie kijken wij naar de ontwikkeling van het kind en de benutbare mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Wij doen geregeld een observatie op school of thuis om een passend behandelplan op te stellen. 

We ondersteunen vaak tijdens gesprekken met de WMO (gemeente), UWV, CIZ of met leveranciers van hulpmiddelen. Ook hierin zorgen wij ervoor dat de documenten rondom de aanvragen in orde zijn. 

Contact

Algemeen praktijknummer      

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort