Team Valenti

Ergotherapeuten

K. van Kessel - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Cognitieve Revalidatie, MS, EDS, arbeidsre-integratie

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. In 2018 heb ik scholing gevolgd om mensen met Multiple Sclerose goed te kunnen behandelen en in 2021 heb ik de scholing tot Cognitieve Revalidatie Therapeut succesvol afgerond en kan ik mensen met bijvoorbeeld hersenletsel doelgericht verder helpen. Tevens heb ik veel ervaring met mensen met Ehlers-Danlos Syndroom (zowel als zorgverlener en als ergotherapeut) en draag deze kennis en kunde met veel plezier over op alle collega's en stagiaires binnen onze praktijk. Daarnaast begeleid ik mensen bij hun UWV-traject of arbeidsre-integratietraject in hun terugkeer naar werk. 

 

E-mail:  info@ergotherapievalenti.nl


A. Zweekhorst - Kinderen, volwassenen en ouderen. Specialisatie: Sensorische informatieverwerking

 Sinds februari 2023 werk ik met veel plezier bij Ergotherapie Valenti.

 

Na 2,5 jaar gewerkt te hebben als kinderergotherapeut in Utrecht vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging dichterbij huis. Sinds ik werkzaam ben als ergotherapeut pak ik diverse en uiteenlopende vraagstellingen op. Dit kan o.a. gaan over motorische vraagstukken, schrijfproblematiek, executieve functies of vragen over de sensorische informatieverwerking. Ik kijk er naar uit om naast kinderen ook volwassenen en ouderen begeleiding te bieden bij hun hulpvraag. Centraal staan een positieve benadering en samen kijken naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie.

 

E-mail:  anne@ergotherapievalenti.nl


D. Arts - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Handtherapie

In december 2021 ben ik begonnen bij Ergotherapie Valenti. Na ruim een jaar in Kleef, Duitsland, gewerkt te hebben, vond ik het tijd om mij weer in te zetten voor mensen dichter bij mij thuis. Bij mijn vorige baan heb ik voornamelijk ervaring met en kennis over het werken met kinderen met fijne motoriek- en concentratieproblematiek opgedaan, wat ik nu met plezier gebruik bij Ergotherapie Valenti. Daarnaast begeleid ik volwassenen met reguliere ergotherapeutische vraagstukken. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik een kijkje mag nemen in het leven van mijn cliënten zodat ik samen met hen kan werken aan wat belangrijk voor ze is.

 

Als ik niet werk, vind ik het vooral leuk om met mijn vrienden, vriend en familie lekker te koken en te eten, koffiezaakjes uit te proberen in Arnhem of andere leuke steden en volg ik wekelijks jazzdans les. 

 

E-mail:  denise@ergotherapievalenti.nl


M. Saba - Volwassenen & ouderen.

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij ergotherapie Valenti. In mijn vorige werk heb ik ervaring opgedaan in belasting/belastbaarheid vragen bij onder andere het post-COVID syndroom, wat ik in mijn huidige werk ook zal inzetten.

 

Het mooiste aan ergotherapeut zijn vind ik het helpen van mijn cliënten in hun eigen omgeving met voor hen betekenisvolle activiteiten. Ik vind het dan ook belangrijk om eerlijk naar elkaar te zijn en samen te werken. 

 

E-mail:  marica@ergotherapievalenti.nl


Assistente ergotherapie

G. Boer - Assistente ergotherapie

 

Sinds November 2021 ben ik met heel veel enthousiasme begonnen bij Valenti. Mijn collega's noemen mij de drijvende kracht achter de praktijk, haha. Door mijn ervaring als verpleegkundige en doktersassistente en liefde voor de zorg ben ik hier prima op mijn plek. Als u de praktijktelefoon belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik heb veel clientencontact en kan veel vragen beantwoorden. Daarnaast maak ik de planning voor mijn team en ontlast ik de therapeuten in de administratieve werkzaamheden. Een positie die mij echt ligt.

 

Ik help u graag verder! tot horens

 

E-mail:  administratie@ergotherapievalenti.nl


Onze therapeuten beschikken over een breed scala aan kennis en ervaring. De praktijk is aangesloten bij MS Zorg Nederland, heeft een specialisme Handtherapie en tevens veel ervaring met Niet-Aangeboren Hersenletsel en Cognitieve revalidatie. Ook het adviseren in woningaanpassingen, (aangepaste) hulpmiddelen, adequate zit- en lighouding en bij chronische vermoeidheid komen bij ons zeer geregeld voor. Tevens zijn we gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met het Ehlers-Danlos syndroom (EDS)

Binnen de praktijk is ook veel kennis van de wet en regelgeving rondom arbeidsre-integratie, dus ook hiermee kunnen wij onze cliënten helpen en ondersteunen. We bieden begeleiding bij UWV-trajecten en bieden ondersteuning tijdens gesprekken met bijvoorbeeld werkgever, UWV of bedrijfsarts. Wat betreft kinderergotherapie kijken wij naar de ontwikkeling van het kind en de benutbare mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Wij doen geregeld een observatie op school of thuis om een passend behandelplan op te stellen. 

We ondersteunen vaak tijdens gesprekken met de WMO (gemeente), UWV, CIZ of met leveranciers van hulpmiddelen. Ook hierin zorgen wij ervoor dat de documenten rondom de aanvragen in orde zijn. 

Contact

Regio Liemers/Arnhem        

0316 - 44 10 44 

Regio Apeldoorn   

055 - 220 0000

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort