Team Valenti

Ergotherapeuten

K. van Kessel - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Cognitieve Revalidatie, MS, EDS, arbeidsre-integratie

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. In 2018 heb ik scholing gevolgd om mensen met Multiple Sclerose goed te kunnen behandelen en in 2021 heb ik de scholing tot Cognitieve Revalidatie Therapeut succesvol afgerond en kan ik mensen met bijvoorbeeld hersenletsel, een herseninfarct of geheugen- of aandachtsproblematiek doelgericht verder helpen. Tevens heb ik veel ervaring met mensen met Ehler Danlos Syndroom (zowel als zorgverlener en als ergotherapeut). Daarnaast begeleid ik mensen bij hun UWV-traject of arbeidsre-integratietraject in hun terugkeer naar werk. 

 

E-mail:  info@ergotherapievalenti.nl


N. Livan - Kinderen, volwassenen & ouderen.

Mijn naam is Negesti Livan, woonachtig in Nijmegen en onlangs afgestudeerd ergotherapeut. Vanaf 1 april 2021 ben ik werkzaam als (kinder)ergotherapeut bij Ergotherapie Valenti. Ik vind het een ontzettende uitdaging om snel te schakelen tussen de diverse cliënten, hulpvragen en acties die ik moet ondernemen om mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen. Ik ben nieuwsgierig en vind het heel leuk om te werken met zowel kinderen, volwassenen en ouderen en vooral de afwisseling daarin. Naast mijn werk als ergotherapeut werk ik ook als verzorgende in een verpleeghuis. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sporten, koken en reizen. 

 

E-mail:  negesti@ergotherapievalenti.nl


Y. Janssen - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Handtherapie

Sinds Februari 2021 ben ik, Yvonne, actief bij Ergotherapie Valenti als ergo- & handtherapeut en heeft veel ervaring met complexe handproblematiek en het aanmeten van handspalken. Ik behandel tevens reguliere vraagstukken van ouderen & volwassenen en biedt advies en begeleiding bij chronische pijn en vermoeidheid. Ik geef naast mijn werk als therapeut ook les op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werk op donderdag in de praktijk. 

 

E-mail:  yvonne@ergotherapievalenti.nl


Onze therapeuten beschikken over een breed scala aan kennis en ervaring. De praktijk is aangesloten bij MS Zorg Nederland, heeft een specialisme Handtherapie en tevens veel ervaring met Niet-Aangeboren Hersenletsel en Cognitieve revalidatie. Ook het adviseren in woningaanpassingen, (aangepaste) hulpmiddelen, adequate zit- en lighouding en bij chronische vermoeidheid komen bij ons zeer geregeld voor.

Binnen de praktijk is ook veel kennis van de wet en regelgeving rondom arbeidsre-integratie, dus ook hiermee kunnen wij onze cliënten helpen en ondersteunen. We bieden begeleiding bij UWV-trajecten en bieden ondersteuning tijdens gesprekken met bijvoorbeeld werkgever, UWV of bedrijfsarts. Wat betreft kinderergotherapie kijken wij naar de ontwikkeling van het kind en de benutbare mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Wij doen geregeld een observatie op school of thuis om een passend behandelplan op te stellen. 

We ondersteunen vaak tijdens gesprekken met de WMO (gemeente), UWV, CIZ of met leveranciers van hulpmiddelen. Ook hierin zorgen wij ervoor dat de documenten rondom de aanvragen in orde zijn. 

Contact

Regio Duiven         

0316 - 44 10 44 

Regio Apeldoorn   

055 - 220 0000

 

info@ergotherapievalenti.nl

Hoofdlocatie Westervoort

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort  

Locatie Duiven

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven