Team Valenti

Ergotherapeuten

K.H.M. van Kessel - Volwassenen & ouderen

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal en de wensen van de cliënt en diens omgeving zodat we daarna een goed actieplan kunnen maken om de doelen te behalen. Ik merk dat veel mensen dit erg waarderen. 

Mijn voorkeur qua doelgroep ligt bij volwassenen en ouderen en ik zie iedere dag cliënten met zeer uiteenlopende problematiek. Ieder mens is anders en ik geniet echt van die afwisseling in mijn werk.

 

E-mail:  info@ergotherapievalenti.nl


M.A.M. van Kester - Volwassenen & ouderen

In 2016 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Ergotherapie Valenti. Mijn passie ligt bij het behandelen van ouderen en volwassenen. Ik vind het belangrijk om het vraagstuk, probleem en wensen uitgebreid te bespreken om vervolgens samen een behandelplan op te stellen en uit te voeren. 

 

 

E-mail:  maaike@ergotherapievalenti.nl


D.C.P. Beijkirch - Kinderen, volwassenen & ouderen

Sinds 2015 ben ik actief als ergotherapeut en sinds februari 2019 maak ik deel uit van het Valenti team. Een beperking in het dagelijks handelen heeft vaak een grote invloed op iemands leven. Om deze reden wist ik al snel dat ik ergotherapeut wilde worden. Ik streef naar het leveren van hoogwaardige zorg waarbij aandacht is voor de mens in zijn geheel. Tevens staan creativiteit, empathie en wederzijds vertrouwen centraal binnen mijn handelen. 

 

E-mail:  danitsia@ergotherapievalenti.nlSamenwerking

Sta op met gemak - Remco Kluck

 

Regelmatig zijn wij te vinden in de showroom van Sta op met gemak op 't Holland 51 A in Duiven. Hier vind u uitsluitend tweedehands sta-op-stoelen die volledig nagekeken en schoongemaakt zijn voor een betaalbare prijs.

 

Om de klanten te voorzien van een passende stoel met de juiste afmetingen, schakelt Remco ons in voor deskundig advies.

 

In de zomer staan we vaak zelf in de showroom voor de verkoop van sta-op-stoelen en het verstrekken van ergotherapeutisch advies aan onze klanten. 

 

Meer info op: www.staopmetgemak.nl

 

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

 

Locatie Duiven           Locatie Zevenaar

Spoorallee 26             Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven          6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl