Team Valenti

Ergotherapeuten

K. van Kessel - Volwassenen & ouderen. Specialisatie: Cognitieve Revalidatie, MS, EDS, arbeidsre-integratie

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. In 2018 heb ik scholing gevolgd om mensen met Multiple Sclerose goed te kunnen behandelen en in 2021 heb ik de scholing tot Cognitieve Revalidatie Therapeut succesvol afgerond en kan ik mensen met bijvoorbeeld hersenletsel, een herseninfarct of geheugen- of aandachtsproblematiek doelgericht verder helpen. Tevens heb ik veel ervaring met mensen met Ehler Danlos Syndroom (zowel als zorgverlener en als ergotherapeut). Daarnaast begeleid ik mensen bij hun UWV-traject of arbeidsre-integratietraject in hun terugkeer naar werk. 

 

E-mail:  info@ergotherapievalenti.nl


D. Arts - Kinderen, volwassenen & ouderen.

In december 2021 ben ik begonnen bij Ergotherapie Valenti. Na ruim een jaar in Kleef, Duitsland, gewerkt te hebben, vond ik het tijd om mij weer in te zetten voor mensen dichter bij mij thuis. Bij mijn vorige baan heb ik voornamelijk ervaring met en kennis over het werken met kinderen met fijne motoriek- en concentratieproblematiek opgedaan, wat ik nu met plezier gebruik bij Ergotherapie Valenti. Daarnaast begeleid ik volwassenen met reguliere ergotherapeutische vraagstukken. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik een kijkje mag nemen in het leven van mijn cliënten zodat ik samen met hen kan werken aan wat belangrijk voor ze is.

 

Als ik niet werk, vind ik het vooral leuk om met mijn vrienden, vriend en familie lekker te koken en te eten, koffiezaakjes uit te proberen in Arnhem of andere leuke steden en volg ik wekelijks jazzdans les. 

 

E-mail:  denise@ergotherapievalenti.nl


M. Klein Goldewijk - Ergotherapeut in opleiding

 

Sinds begin Maart 2022 loop ik mijn afstudeerstage binnen het team van Valenti. Ik heb voorheen ervaring opgedaan bij diverse instellingen maar mijn voorkeur ligt echt bij ergotherapie bij de mensen thuis. De diversiteit aan vragen en mensen is wat het leuk en afwisselend houdt. Het zoeken naar oplossingen binnen de vergoedingsmogelijkheden of juist een hulpvraag waarbij maatwerk komt kijken is zo interessant.  

Valenti heeft eigenlijk alle facetten van de ergotherapie. Van handtherapie tot kinderergotherapie en zelfs een showroom met hulpmiddelen is uniek. Ik hoop hier veel te leren wat mij tot een hele goede ergotherapeut gaat vormen. 

 

E-mail:  melvin@ergotherapievalenti.nl


Assistent ergotherapie

G. Boer - Praktijkassistente

Grieta is de drijvende kracht in de praktijk. Als u ons praktijknummer belt, is de kans groot dat zij u verder helpt met uw afspraak of vraag. Ook neemt ze administratieve lasten over en ondersteunt de therapeuten waar nodig. Ze is geregeld te vinden in de praktijk maar werkt ook vanuit huis. Van origine is Grieta doktersassistente en verpleegkundige geweest en heeft veel ervaring in de zorg. De ideale persoon voor de frontdesk van Valenti.

 

E-mail:  administratie@ergotherapievalenti.nl


Onze therapeuten beschikken over een breed scala aan kennis en ervaring. De praktijk is aangesloten bij MS Zorg Nederland, heeft een specialisme Handtherapie en tevens veel ervaring met Niet-Aangeboren Hersenletsel en Cognitieve revalidatie. Ook het adviseren in woningaanpassingen, (aangepaste) hulpmiddelen, adequate zit- en lighouding en bij chronische vermoeidheid komen bij ons zeer geregeld voor. Tevens zijn we gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met het Ehlers-Danlos syndroom (EDS)

Binnen de praktijk is ook veel kennis van de wet en regelgeving rondom arbeidsre-integratie, dus ook hiermee kunnen wij onze cliënten helpen en ondersteunen. We bieden begeleiding bij UWV-trajecten en bieden ondersteuning tijdens gesprekken met bijvoorbeeld werkgever, UWV of bedrijfsarts. Wat betreft kinderergotherapie kijken wij naar de ontwikkeling van het kind en de benutbare mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Wij doen geregeld een observatie op school of thuis om een passend behandelplan op te stellen. 

We ondersteunen vaak tijdens gesprekken met de WMO (gemeente), UWV, CIZ of met leveranciers van hulpmiddelen. Ook hierin zorgen wij ervoor dat de documenten rondom de aanvragen in orde zijn. 

Contact

Regio Liemers/Arnhem        

0316 - 44 10 44 

Regio Apeldoorn   

055 - 220 0000

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort