Ergotherapie Apeldoorn

Dan bent u bij Ergotherapie Valenti aan het juiste adres. Sinds Maart 2017 bieden wij ergotherapie aan in Apeldoorn en omgeving (Ugchelen, Loenen, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek, Terwolde, Voorst, Eerbeek, etc). Onze ergotherapeuten in Apeldoorn zijn iedere werkdag van de week aanwezig in de omgeving en u kunt direct een afspraak maken. Hiervoor hoeft u niet eerst naar uw (huis)arts voor een verwijzing. U kunt direct terecht. Ook wordt er geen wachtlijst gehanteerd.

Voor wie is de ergotherapie in Apeldoorn bedoeld?

Voor iedereen die één of meerdere belemmeringen ervaart in zijn of haar leven. Indien iemand door een aandoening niet meer in staat is te doen wat hij of zij wil doen, dan kunnen onze ergotherapeuten in Apeldoorn met hen mee denken om de gewenste activiteiten toch (weer) mogelijk te maken. Ergotherapie in Apeldoorn wordt verzorgt door Ergotherapie Valenti en is vooral gericht op volwassenen en ouderen. Vaak voorkomende aandoeningen die onze therapeuten zien zijn: (chronische) aandoeningen (Parkinson, MS, COPD, amputatie, etc), (chronische)pijnklachten, (chronische) vermoeidheid, werk gerelateerde klachten, niet-aangeboren hersenletsel (CVA, trauma, hersenschudding, etc), angsten in het verkeer en om te vallen, mobiliteitsvragen, slechtziendheid, doorligplekken of ongemak bij liggen en/of zitten en bijvoorbeeld verminderde kracht of motoriek.

Twijfelt u of een ergotherapeut in Apeldoorn u kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

U wilt een afspraak maken voor ergotherapie in Apeldoorn, hoe werkt dat?

U kunt iedere werkdag contact opnemen met de praktijk. Dat kan via het telefoonnummer: 055 – 220 0000, per e-mail: info@ergotherapievalenti.nl of via de website: www.ergotherapievalenti.nl. Indien onze ergotherapeuten in Apeldoorn niet in staat zijn de telefoon aan te nemen, nemen zij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vaak is dit dezelfde dag. U heeft geen verwijzing nodig van uw (huis)arts en ergotherapie wordt standaard 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Er geldt hierover wel een eigen risico (vaak is dit €385). Als u dat bedrag verbruikt heeft voor dit jaar, merkt u financieel helemaal niets van uw behandeling bij de Ergotherapie Valenti. De praktijk regelt de declaraties voor u. U wordt gekoppeld aan uw vaste ergotherapeut in Apeldoorn. Verder heeft u niets nodig. De therapeut helpt u verder.

Contactgegevens voor ergotherapie Apeldoorn en omgeving

Bel: 055 – 220 0000
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort