Sta op stoelen

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

 

Advies bij het aanschaffen van een tweedehands sta-op-stoel 


Het uitproberen van diverse soorten tweedehands sta op stoelen in een showroom met deskundig advies


 

Begeleiding bij het eventueel verkrijgen van een indicatie voor een AFA (aan functie aangepaste) stoelWij begeleiden u graag bij de zoektocht naar een passende (tweedehands) sta-op-stoel of rollator. 

In onze werkzaamheden hebben wij veel ervaring opgedaan met zitcomfort en de werking van sta-op-stoelen. Deze stoelen hebben een hoog comfort gehalte mits goed passend en bieden veel steun bij liggen, zitten en opstaan.

 

Onze praktijk heeft zeer korte lijnen met Ravicom Zorgcomfort. Dit bedrijf levert zorghulpmiddelen en tweedehands sta-op-stoelen. Wij adviseren u graag en zorgen dat er een correct passende sta-op-stoel voor u komt. U kunt de stoel vrijblijvend uitproberen en wij zorgen ervoor dat de stoel perfect op uw postuur wordt afgesteld. Geen verkooppraatjes maar goed deskundig advies en garantie! Wij zijn erg voorstander van tweedehands producten ivm de duurzame inzetbaarheid maar ook staat waarin deze uitstekende stoelen zijn. Waarom betalen voor een nieuwe stoel, terwijl een tweedehandse net zo goed is en minder kost?

 

Indien u in forse mate zitproblemen ervaart, helpen wij u ook graag met de aanvraag van een op maat gemaakte sta-op-stoel (ook wel AFAstoel genoemd). Indien u een indicatie krijgt, wordt er een stoel helemaal op maat voor u gebouwd en vergoed vanuit uw zorgverzekeraar. We helpen u dan graag met eventueel rapportages en/of documenten voor dit aanvraag proces. 

 

U zult ervaren dat een stoel die u de juiste ondersteuning geeft, zoveel doet voor de ontspanning in uw lichaam. Zowel tweedehands sta-op-stoelen als nieuwe AFAstoelen kunnen volledig op uw postuur worden afgesteld. 

 

Het is ook mogelijk om middels een afspraak met ons, een passing te doen in een showroom. U krijgt dan deskundig advies van uw eigen vertrouwde ergotherapeut. 

 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Of kijk op de website van Ravicom Zorgcomfort www.ravicom.nl


Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort