Ergotherapie Didam

De hoofdvestiging van Ergotherapie Valenti zit in Duiven en ons werkgebied is zeer divers. De werkzame ergotherapeuten in Didam bieden deskundige hulp en advies in heel Midden- en Zuid-Gelderland. Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie in Didam voor kinderen, volwassenen en ouderen. Onze ergotherapeuten in Didam bieden deskundige hulp, advies en begeleiding op maat voor alle leeftijden.

Deskundige hulp van uw eigen ergotherapeut in Didam

Indien u opzoek bent naar een deskundige ergotherapeut in Didam, kunt u direct contact opnemen met de praktijk. De ergotherapeuten in Didam hanteren geen wachtlijst, dus u kunt direct een afspraak maken. De therapeut gewoon bij u thuis, dus u hoeft ook niet op pad voor de afspraak. Dit heeft als reden dat als er handelingsproblemen zijn in het dagelijks leven, dat deze direct te zien zijn in de juiste situatie. Tevens is het bij Ergotherapie Valenti gebruikelijk dat u één aanspreekpunt heeft en houdt. Dus u krijgt telkens dezelfde ergotherapeut bij u thuis. Indien u uiteraard niet tevreden bent met het functioneren of geen klik voelt, kunt u vragen om te wisselen met een collega. Geen enkel probleem.

Wat doen de ergotherapeuten in Didam precies?

Ergotherapie in Didam bestaat uit hulp, advies en begeleiding voor kinderen, volwassenen en ouderen met een beperking die in hun dagelijks leven een belemmering in één of meerdere activiteiten ervaren. Indien een activiteiten niet (meer) lukt, probeert de ergotherapeut samen met u als cliënt, een passende oplossing te bieden om deze activiteit weer mogelijk te maken. Soms maken zij hiervoor een hulpmiddel op maat in de praktijk, soms zetten zij bestaande hulpmiddelen in (en helpen bij het voor elkaar krijgen van de vergoeding) of we hebben tips en trucs om activiteiten op een andere manier uit te voeren. De specialisaties van uw ergotherapeut in Didam zijn zeer divers. Voorbeelden van ziektebeelden zijn o.a. chronische aandoeningen, vermoeidheid, pijn, Parkinson, MS, ontwikkeling van motoriek, niet aangeboren hersenletsel (herseninfarct, trauma, etc) en arbeidsintegratie. Heeft u een vraag of onze ergotherapeuten in Didam u kunnen helpen met uw (hulp)vraag? Neem dan contact met op met de praktijk.

U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts. U kunt direct een afspraak maken. Voor de ergotherapie in Didam en omgeving, wordt geen wachtlijst gehanteerd. Dus u kunt direct een afspraak maken met onze ergotherapeut in Didam.

Contactgegevens voor ergotherapie Didam

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             

0316 - 44 10 44

Locatie Apeldoorn       

055 - 220 0000

Locatie Maas & waal   

0487 - 768 008