Ergotherapie Duiven

De hoofdvestiging van Ergotherapie Valenti zit in Duiven en daarnaast hebben wij een locatie in Zevenaar. Ons werkgebied is zeer divers. De werkzame ergotherapeut in Duiven biedt deskundige hulp en advies in heel Midden- en Zuid-Gelderland. Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie in Duiven, Zevenaar en omgeving, voor kinderen, volwassenen en ouderen. Onze ergotherapeut in Duiven biedt deskundige hulp, advies en begeleiding op maat voor alle leeftijden.

Deskundige hulp van uw eigen ergotherapeut in Duiven

Indien u opzoek bent naar een deskundige ergotherapeut in Duiven, kunt u direct contact opnemen met de praktijk. De ergotherapeut in Duiven hantert geen wachtlijst, dus u kunt direct een afspraak maken. De therapeut gewoon bij u thuis, dus u hoeft ook niet op pad voor de afspraak. Dit heeft als reden dat als er handelingsproblemen zijn in het dagelijks leven, dat deze direct te zien zijn in de juiste situatie. Tevens is het bij Ergotherapie Valenti gebruikelijk dat u één aanspreekpunt heeft en houdt. Dus u krijgt telkens dezelfde ergotherapeut bij u thuis. Indien u uiteraard niet tevreden bent met het functioneren of geen klik voelt, kunt u vragen om te wisselen met een collega. Geen enkel probleem.

Wat doen de ergotherapeuten in Duiven precies?

Ergotherapie in Duiven bestaat uit hulp, advies en begeleiding voor kinderen, volwassenen en ouderen met een beperking die in hun dagelijks leven een belemmering in één of meerdere activiteiten ervaren. Tevens hebben wij gespecialiseerde handtherapeuten binnen onze ergotherapiepraktijk. Indien een activiteiten niet (meer) lukt, probeert de ergotherapeut samen met u als cliënt, een passende oplossing te bieden om deze activiteit weer mogelijk te maken. Soms maken zij hiervoor een hulpmiddel op maat in de praktijk, soms zetten zij bestaande hulpmiddelen in (en helpen bij het voor elkaar krijgen van de vergoeding) of we hebben tips en trucs om activiteiten op een andere manier uit te voeren. De specialisaties van uw ergotherapeut in Duiven zijn zeer divers. Voorbeelden van ziektebeelden zijn o.a. chronische aandoeningen, vermoeidheid, pijn, Parkinson, MS, ontwikkeling van motoriek, niet aangeboren hersenletsel (herseninfarct, trauma, etc) en arbeidsintegratie. Heeft u een vraag of onze ergotherapeuten in Duiven u kunnen helpen met uw (hulp)vraag? Neem dan contact met op met de praktijk.

U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts. U kunt direct een afspraak maken. Voor de ergotherapie in Duiven en omgeving, wordt geen wachtlijst gehanteerd. Dus u kunt direct een afspraak maken met onze ergotherapeut in Duiven.

Contactgegevens voor ergotherapie Duiven

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer      

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort