Ergotherapie Dreumel

Ergotherapie in Dreumel

Sinds de zomer van 2018 biedt Valenti ergotherapie in Dreumel en omgeving (Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Druten, Alphen, Altforst, Horssen, Woerd, etc). De ergotherapeut in Dreumel werkt voornamelijk met volwassenen en ouderen, maar heeft ook haar expertise liggen bij kinderen. Ze is goed bekend in de omgeving en vind het belangrijk om de tijd te nemen voor haar cliënten en te luisteren naar hun verhaal en naar de wensen en behoeften. Samen met haar cliënten maakt zij een passend actieplan en begeleidt bij de uitvoering hiervan.

Wat houdt de ergotherapie bij Dreumelzorg in?

Iedere nieuwe cliënt wordt gekoppeld aan de ergotherapeut in Dreumel. Zij komt bij haar cliënten aan huis, want hier kan zij eventuele belemmeringen direct in de juiste situatie bekijken. Soms is het ook gewenst om de afspraak te plannen op de praktijk. De wensen en behoeften van de cliënten staan centraal en de ergotherapeut in Dreumel neemt de tijd voor u. U kunt zelf een afspraak inplannen bij onze praktijk, zonder dat u daarvoor een verwijzing van uw (huis)arts nodig heeft. Dit geldt ook voor kinderergotherapie.

Wie kan er terecht bij de ergotherapie in Dreumel?

Veel voorkomende hulpvragen die de ergotherapeut in Dreumel tegenkomt hebben te maken met mobiliteit, zelfverzorging (bijvoorbeeld zelfstandig douchen of aan- en uitkleden), verminderen van pijn- of vermoeidheidsklachten, problematiek rondom zitten of liggen, werk gerelateerde belemmeringen, eten en drinken, het huishouden voeren, koken, dagbesteding of het doen van de boodschappen. Voor de kinderergotherapie ziet de therapeut geregeld kinderen met een achterstand in de ontwikkeling (dit kan motorisch zijn, maar ook sociaal), onhandigheid met het eigen lichaam, problemen met (vooruit)plannen, spel, zelfverzorging of bijvoorbeeld prikkelverwerking.

Bent u opzoek naar een ergotherapie in Dreumel of omgeving?

Neem dan vrijblijvend contact op met de praktijk en onze ergotherapeut in Dreumel. U heeft geen verwijzing nodig van uw (huis)arts en er wordt geen wachtlijst gehanteerd. Ergotherapie in Dreumel wordt standaard 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover geldt een eigen risico (niet bij kinderergotherapie) van meestal €385 per kalenderjaar. De ergotherapie bij Dreumelzorg heeft als voordeel de korte lijnen met andere hulp- en zorgverleners en de makkelijke samenwerking in het voordeel van onze cliënten.

Contactgegevens voor ergotherapie Dreumel

Bel: 0487 - 768 008
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             

0316 - 44 10 44

Locatie Apeldoorn       

055 - 220 0000

Locatie Maas & waal   

0487 - 768 008