Handtherapie Zevenaar

Handtherapie in Zevenaar

Sinds de zomer van 2018 biedt Valenti handtherapie in Zevenaar (Duiven, Westervoort, Groessen, Loo, Didam, Lobith, etc). De handtherapeut in Zevenaar werkt voornamelijk met volwassenen en ouderen, maar heeft ook haar expertise liggen bij kinderen. Ze is goed bekend in de omgeving en vind het belangrijk om de tijd te nemen voor haar cliënten en te luisteren naar hun verhaal en naar de wensen en behoeften. Samen met haar cliënten maakt zij een passend actieplan en begeleidt bij de uitvoering hiervan.

Wat houdt de handtherapie in Zevenaar in?

Iedere nieuwe cliënt wordt gekoppeld aan een handtherapeut in Zevenaar. Zij komt bij haar cliënten aan huis, want hier kan zij eventuele belemmeringen direct in de juiste situatie bekijken. Soms is het ook gewenst om de afspraak te plannen op de praktijk. De wensen en behoeften van de cliënten staan centraal en de handtherapeut in Zevenaar neemt de tijd voor u. U kunt zelf een afspraak inplannen bij onze praktijk, zonder dat u daarvoor een verwijzing van uw (huis)arts nodig heeft. Dit geldt ook voor kinderhandtherapie.

Wie kan er terecht bij de handtherapie in Zevenaar?

Veel voorkomende hulpvragen die de handtherapeut in Zevenaar tegenkomt hebben te maken met het verminderen van pijnklachten. Die pijnklachten worden bijvoorbeeld veroorzaakt door een trauma (breuk of kneuzing), overbelasting, zenuwpijn of -beknelling, slijtage (artrose), etc. Voor de kinderhandtherapie ziet de therapeut geregeld kinderen met een achterstand in de ontwikkeling van bijvoorbeeld de motoriek of coordinatie. Onze handtherapeut in Zevenaar maakt zelf eventuele spalken of braces op maat bij u thuis. 

Bent u opzoek naar een handtherapeut in Zevenaar of omgeving?

Neem dan vrijblijvend contact op met de praktijk en onze handtherapeut in Zevenaar. U heeft geen verwijzing nodig van uw (huis)arts en er wordt geen wachtlijst gehanteerd. Handtherapie in Zevenaar valt onder de ergotherapie en dit wordt standaard 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover geldt een eigen risico (niet bij kinderergotherapie) van meestal €385 per kalenderjaar. De handtherapie in Zevenaar heeft als voordeel de korte lijnen met andere hulp- en zorgverleners en de makkelijke samenwerking in het voordeel van onze cliënten.

Contactgegevens voor Handtherapie Zevenaar

Bel: 0316-441044
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort