Ergotherapie Gelderland

Ergotherapie Valenti biedt sinds November 2016 deskundige hulp, advies en begeleiding voor kinderen, volwassenen en ouderen in Gelderland. De hoofdvestiging zit in Duiven en de nevenvestiging in Zevenaar, maar het werkgebied is vele malen groter. Onze ergotherapeuten in Gelderland zijn onder andere werkzaam in regio’s Duiven & Zevenaar (de Liemers, Rijnwaarden, Montferland, Gemeente Arnhem, etc) en Apeldoorn (Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Lieren, Terwolde, Eerbeek, Klarenbeek, etc). Kortom, bent u dus opzoek naar een deskundige ergotherapeut in Gelderland, die met u mee denkt, uw wensen en behoeften voorop zet en de tijd voor u neemt? Dan kunt u terecht bij Ergotherapie Valenti.

Wat is de werkwijze van Ergotherapie Valenti bij de ergotherapie in Gelderland?

Stel, u wilt een afspraak maken met een ergotherapeut in Gelderland. Afhankelijk van uw woonplaats wordt u gekoppeld aan uw vaste therapeut. Hiermee plant u een afspraak in. Vanuit onze praktijk is het gebruikelijk dat onze ergotherapeuten in Gelderland bij u aan huis (of op uw werk) behandelen. Voor de kinderergotherapie geldt dit ook op de school van uw kind. U hoeft dus niet op pad voor uw afspraak. U heeft geen verwijzing nodig voor de ergotherapie in Gelderland dus u kunt direct terecht. Ook hanteert onze praktijk geen wachtlijst. Na het intake gesprek stelt uw ergotherapeut, samen met u, een behandelplan op (ook wel actieplan genoemd). De therapeut biedt hulp, advies en begeleiding tijdens de uitvoering van dit plan. Belangrijk om te weten is dat ergotherapie minimaal 10 uur wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering (basisverzekering).

Twijfelt u of de ergotherapeuten in Gelderland iets kunnen met uw (hulp)vraag?

Neem dan iedere werkdag vrijblijvend contact op met de praktijk om te overleggen met een ergotherapeut in Gelderland. In principe kan iedereen bij ons terecht, die een beperking ervaart in het dagelijks leven. Als u als gevolg van een beperking (in de breedste zin van het woord) niet (meer) in staat bent één of meerdere dagelijkse activiteiten uit te voeren, dan denkt de ergotherapeut graag met u mee wat de mogelijkheden zijn om dit wel weer te kunnen. U kunt bijvoorbeeld terecht met (chronische) aandoeningen, (chronische) pijnklachten, (chronische) vermoeidheidsklachten, verminderde kracht of motoriek, angst (in het verkeer of valangst), pijn bij het liggen of zitten, mobiliteitsproblematiek, niet-aangeboren hersenletsel, slechtziendheid of bijvoorbeeld arbeid gerelateerde klachten.

Contactgegevens voor ergotherapie Gelderland

Bel: 0316 – 44 10 44 (hoofdvestiging)
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort