Ergotherapie Liemers

Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie in de Liemers

Sinds November 2016 biedt Ergotherapie Valenti ergotherapie in de Liemers. De hoofdvestiging zit in Duiven. De opstart was in het cultureel gebouw ‘De Ogtent’ op het Remigiusplein in het hart van Duiven. Daarna vond een verhuizing plaats naar het gloednieuwe Medisch Centrum ’t Reinhart, waar meer dan dertien verschillende disciplines gehuisvest zitten. Vanaf Augustus 2019 heeft Ergotherapie Valenti in de Liemers een tweede praktijklocatie erbij in Zevenaar. Samenwerking tussen de disciplines in het belang van de cliënten staat hierbij centraal. De ergotherapie in de Liemers bestaat uit behandelingen voor kinderen, volwassenen en ouderen. Bent u dus opzoek naar een deskundige ergotherapeut in de Liemers die de tijd voor u en uw verhaal neemt en die samen met u een passend actieplan maakt om uw beperkingen en belemmeringen in het dagelijks leven te verminderen of zelfs te verhelpen? Dan kunt u terecht bij één van onze ergotherapeuten in de Liemers.

Hoe werkt de aanmelding voor ergotherapie in de Liemers?

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van één van onze ergotherapeuten in de Liemers, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze therapeuten of met de praktijk zelf. U heeft geen verwijzing van de (huis)arts nodig om een afspraak te maken. Ergotherapie wordt minimaal 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover geldt wel een eigen risico (vaak is dit €385 per kalenderjaar). Indien dit eigen risico verbruikt is, merkt u financieel niets meer van de behandeling van uw ergotherapeut. De praktijk regelt alle declaraties voor u. Voor kinderergotherapie in de Liemers wordt het eigen risico niet belast. Indien u vragen heeft, mag u uw ergotherapeut in de Liemers benaderen of kunt u contact openen met de praktijk.

Voor wie is ergotherapie in de Liemers geschikt?

De meest voorkomende problemen die onze ergotherapeuten in de Liemers dagelijks in de praktijk zien hebben te maken met: (chronische) aandoeningen (Parkinson, COPD, MS, amputatie, (chronische) pijnklachten, (chronische) vermoeidheidsklachten, niet-aangeboren hersenletsel (CVA, trauma, hersenschudding, etc), letsel na een ongeval, mobiliteitsproblematiek, pijnklachten bij zitten en/of liggen, werkgerelateerde klachten, ouderdomsklachten, instabiliteit en evenwichtsproblemen, valangst of angst in het verkeer.

Heeft u een vraag of twijfelt u of een ergotherapeut in de Liemers u kan helpen bij uw belemmeringen in het dagelijks leven? Neem dan vrijblijvend contact op met de praktijk.

Contactgegevens voor ergotherapie de Liemers

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl