Ergotherapie Maas en waal

Bent u woonachtig in maas en waal er ervaart u één of meerdere belemmeringen uw dagelijks leven vanwege een beperking? Onze ergotherapeuten in Maas en waal kunnen u helpen om (weer) zo zelfstandig mogelijk uw dagelijks leven vorm te geven. De ergotherapeut in maas en waal biedt ergotherapie voor kinderen, volwassenen en ouderen en hiervoor heeft u geen verwijzing van de arts nodig. U kunt direct terecht. Ook wordt er geen wachtlijst gehanteerd dus u wordt direct ingepland en zo spoedig mogelijk geholpen.

Wie kunnen er terecht bij de ergotherapeut in Maas en waal?

Ergotherapie maas en waal is toegankelijk voor iedereen die één of meerdere belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven ten gevolge van een beperking. Die beperking kan onder andere zijn: chronische aandoeningen (zoals MS, COPD, amputatie, Parkinson, etc), vermoeidheid, pijnklachten, ontwikkelingsachterstand, mobiliteitsproblematiek en feitelijk ieder andere aandoening die in het dagelijks leven een belemmering vormt. Twijfelt u of onze ergotherapeuten in Maas en waal u kunnen helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Ergotherapie Maas en waal, wat houdt dat in?

Ergotherapie Valenti koppelt u aan een werkzame ergotherapeut in Maas en waal. U hoeft niet op pad voor deze afspraak, want meestal behandeld de ergotherapeut bij u thuis zodat deze direct eventuele belemmeringen in de juiste context kan bekijken. De therapeut brengt in kaart wat uw wensen en behoeften zijn en kijkt tevens naar de oorzaak van de belemmeringen die u ervaart. Samen met uw therapeut stelt u een actieplan op en voert dit stap voor stap uit. Mocht u vragen hebben, dan mag u uiteraard altijd contact opnemen met onze ergotherapeuten in Maas en waal.

Ergotherapie wordt 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover geldt voor de ergotherapie voor volwassenen en ouderen een eigen risico (meestal €385). Voor kinderen wordt het standaard eigen risico niet belast.

Contactgegevens voor ergotherapie Maas en waal

Bel: 0487 - 768 008
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             

0316 - 44 10 44

Locatie Apeldoorn       

055 - 220 0000

Locatie Maas & waal   

0487 - 768 008