Handtherapie Liemers

Bent u woonachtig in de Liemers er ervaart u één of meerdere belemmeringen uw dagelijks leven vanwege hand-, arm- of polsklachten? Onze handtherapeuten in de Liemers kunnen u helpen om (weer) zo zelfstandig mogelijk uw dagelijks leven vorm te geven. De handtherapeut in de liemers biedt handtherapie voor kinderen, volwassenen en ouderen en hiervoor heeft u geen verwijzing van de arts nodig. U kunt direct terecht. Ook wordt er geen wachtlijst gehanteerd dus u wordt direct ingepland en zo spoedig mogelijk geholpen.

Wie kunnen er terecht bij de handtherapeut in de Liemers?

Handtherapie de Liemers is toegankelijk voor iedereen die één of meerdere belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven ten gevolge van handklachten. Die beperking kan onder andere zijn: chronische aandoeningen (zoals artrose, slijtage), zenuwpijnen of -beknellingen, pijnklachten, scheefgroei, overbelasting en feitelijk ieder andere aandoening die in het dagelijks leven een belemmering vormt. Twijfelt u of onze handtherapeut in de Liemers u kunnen helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Handtherapie in de Liemers, wat houdt dat in?

Ergotherapie Valenti koppelt u aan een werkzame handtherapeut in de Liemers. U hoeft niet op pad voor deze afspraak, want meestal behandeld de handtherapeut bij u thuis zodat deze direct eventuele belemmeringen in de juiste context kan bekijken. Uiteraard kunt u ook terecht in één van onze praktijklocaties in Duiven en Zevenaar. De therapeut brengt in kaart wat uw wensen en behoeften zijn en kijkt tevens naar de oorzaak van de belemmeringen die u ervaart. Samen met uw handtherapeut stelt u een actieplan op en voert dit stap voor stap uit. Mocht u vragen hebben, dan mag u uiteraard altijd contact opnemen met onze handtherapeut in de Liemers.

Handtherapie valt onder de ergotherapie en dit wordt 10 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover geldt voor de ergotherapie voor volwassenen en ouderen een eigen risico (meestal €385). Voor kinderen wordt het standaard eigen risico niet belast.

Contactgegevens voor handtherapie de Liemers

Bel: 0316-441044
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort