Ergotherapie Rheden

Dan bent u bij Ergotherapie Valenti aan het juiste adres. Onze ergotherapeuten in Rheden bieden ergotherapie voor kinderen, volwassenen en ouderen en stellen hierbij de wensen en behoeften van de client en diens omgeving centraal. De cliënt bepaald waar de focus op ligt tijdens de ergotherapeutische behandeling. Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie in Rheden en biedt hulp, advies en begeleiding op maat waarbij zij het mogelijk maken om dagelijkse activiteiten die niet (meer) naar wens lukken, vanwege een aandoening of beperking, weer zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren.

Voor wie is de ergotherapie in Rheden geschikt?

Voor iedereen die in zijn of haar dagelijks leven een belemmering ervaart vanwege een aandoening. Die aandoening kan van alles zijn. Van chronische aandoeningen zoals (MS, Parkinson, COPD, amputatie of een niet aangeboren hersenletsel) tot vermoeidheidsklachten, ontwikkeling van motoriek of sociale vaardigheden, CVA (herseninfarct), of arbeidsgerelateerde klachten. Onze ergotherapeuten in Rheden behandelen de cliënten normaal gesproken aan huis, op het werk of op school zodat zij de belemmeringen direct in de juiste context kunnen zien. Ook wordt iedere cliënt gekoppeld aan één vaste ergotherapeut in Rheden. U heeft dus een vast aanspreekpunt die u bij u thuis behandeld.

U wilt een afspraak bij een ergotherapeut in Rheden, hoe werkt dat?

U kunt direct contact opnemen met de praktijk voor ergotherapie in Rheden. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing ergotherapie. Afhankelijk van uw woonplaats wordt u gekoppeld aan uw vaste ergotherapeut. Deze komt gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet op pad voor uw afspraak. Bij kinderen geldt precies hetzelfde. Onze ergotherapeuten in Rheden hanteren geen wachtlijst, dus u wordt direct ingepland. Wist u dat ergotherapie minimaal 10 uur vergoed wordt vanuit uw basisverzekering? En dan veel aanvullende verzekeringen recht geven op meer uren ergotherapie? De praktijk regelt alle declaraties voor u. Voor de ergotherapie voor volwassenen geldt wel een eigen risico over de zorg uit de basisverzekering (vaak is dit € 385 per kalenderjaar). Voor kinderergotherapie wordt het eigen risico niet belast.

Neem vrijblijvend contact op met onze ergotherapeuten in Rheden indien u twijfelt of vragen heeft.

Contactgegevens voor ergotherapie Rheden

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             

0316 - 44 10 44

Locatie Apeldoorn       

055 - 220 0000

Locatie Maas & waal   

0487 - 768 008