Ergotherapie Arnhem

Bent u opzoek naar een deskundige ergotherapeut in Arnhem? Dan bent u bij Ergotherapie Valenti aan het juiste adres. Onze ergotherapeuten in Arnhem bieden ergotherapie voor kinderen, volwassenen en ouderen en stellen hierbij de wensen en behoeften van de cliënt en diens omgeving centraal. Naast ergotherapie hebben wij deskundige handtherapeuten binnen onze praktijk die ook bij u thuis komen. De cliënt bepaald waar de focus op ligt tijdens de ergotherapeutische behandeling. Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie in Arnhem en biedt hulp, advies en begeleiding op maat waarbij zij het mogelijk maken om dagelijkse activiteiten die niet (meer) naar wens lukken, vanwege een aandoening of beperking, weer zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren.

Voor wie is de ergotherapie in Arnhem geschikt?

Voor iedereen die in zijn of haar dagelijks leven een belemmering ervaart vanwege een aandoening. Die aandoening kan van alles zijn. Van chronische aandoeningen zoals (MS, Parkinson, COPD, amputatie of een niet aangeboren hersenletsel) tot vermoeidheidsklachten, ontwikkeling van motoriek of sociale vaardigheden, CVA (herseninfarct), of arbeidsgerelateerde klachten. Onze ergotherapeuten in Arnhem behandelen de cliënten normaal gesproken aan huis, op het werk of op school zodat zij de belemmeringen direct in de juiste context kunnen zien. Ook wordt iedere cliënt gekoppeld aan één vaste ergotherapeut in Arnhem. U heeft dus een vast aanspreekpunt die u bij u thuis behandeld.

U wilt een afspraak bij een ergotherapeut in Arnhem, hoe werkt dat?

U kunt direct contact opnemen met de praktijk voor ergotherapie in Arnhem. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing ergotherapie. Afhankelijk van uw woonplaats wordt u gekoppeld aan uw vaste ergotherapeut. Deze komt gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet op pad voor uw afspraak. Bij kinderen geldt precies hetzelfde. Onze ergotherapeuten in Arnhem hanteren geen wachtlijst, dus u wordt direct ingepland. Wist u dat ergotherapie minimaal 10 uur vergoed wordt vanuit uw basisverzekering? En dan veel aanvullende verzekeringen recht geven op meer uren ergotherapie? De praktijk regelt alle declaraties voor u. Voor de ergotherapie voor volwassenen geldt wel een eigen risico over de zorg uit de basisverzekering (vaak is dit € 385 per kalenderjaar). Voor kinderergotherapie wordt het eigen risico niet belast.

Neem vrijblijvend contact op met onze ergotherapeuten in Arnhem indien u twijfelt of vragen heeft.

Contactgegevens voor ergotherapie Arnhem

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl