Handtherapie Apeldoorn

Bent u opzoek naar een deskundige handtherapeut in Apeldoorn? Dan bent u bij Ergotherapie Valenti aan het juiste adres. Onze handtherapeuten in Apeldoorn bieden ergotherapie en handtherapie voor kinderen, volwassenen en ouderen en stellen hierbij de wensen en behoeften van de cliënt en diens omgeving centraal. Naast ergotherapie hebben wij deskundige handtherapeuten binnen onze praktijk die ook bij u thuis komen. De cliënt bepaald waar de focus op ligt tijdens de ergotherapeutische behandeling. Ergotherapie Valenti biedt ergotherapie en handtherapie in Apeldoorn en biedt hulp, advies en begeleiding op maat waarbij zij het mogelijk maken om dagelijkse activiteiten die niet (meer) naar wens lukken, vanwege een aandoening of beperking, weer zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren.

Voor wie is de handtherapie in Apeldoorn geschikt?

Handtherapie in Apeldoorn is geschikt voor mensen van jong tot oud, die beperkingen ervaring in hun handen, polsen of armen. Dit kan zijn door een ongeluk, overbelasting of een trauma. Onze deskundige handtherapeut levert handtherapie aan huis in de regio Apeldoorn. Ook is het mogelijk om spalken op maat te maken. Dit is vaak een ondersteuning bij de handtherapie. 

 

U wilt een afspraak bij een handtherapeut in Apeldoorn, hoe werkt dat?

U kunt direct contact opnemen met de praktijk voor handtherapie in Apeldoorn. U hoeft dus niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing ergotherapie. Afhankelijk van uw woonplaats wordt u gekoppeld aan uw vaste handtherapeut. Deze komt gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet op pad voor uw afspraak. Bij kinderen geldt precies hetzelfde. Onze handtherapeut in Apeldoorn hanteert geen wachtlijst, dus u wordt direct ingepland. Wist u dat de handtherapie bij onze praktijk valt onder de vergoeding van ergotherapie en dat ergotherapie minimaal 10 uur vergoed wordt vanuit uw basisverzekering? En dat veel aanvullende verzekeringen recht geven op meer uren ergotherapie? De praktijk regelt alle declaraties voor u. Voor de ergo- en handtherapie voor volwassenen geldt wel een eigen risico over de zorg uit de basisverzekering (vaak is dit € 385 per kalenderjaar). Voor kinderhandtherapie wordt het eigen risico niet belast.

Neem vrijblijvend contact op met onze handtherapie in Apeldoorn indien u twijfelt of vragen heeft.

Contactgegevens voor handtherapie Apeldoorn

Bel: 055-220 0000
Mail: info@ergotherapievalenti.nl
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort