Ergotherapie Westervoort

Uiteraard biedt Ergotherapie Valenti ook ergotherapie in Westervoort voor kinderen, volwassenen en ouderen. In November 2016 is de praktijk opgezet en deze zit gevestigd in Medisch Centrum ’t Reinhart te Duiven. Onze nevenvestiging zit in Zevenaar. Onze ergotherapeuten in Westervoort behandelen bij de cliënten aan huis, zodat zij eventuele belemmeringen direct kunnen bekijken. Er zijn meerdere ergotherapeuten in Westervoort werkzaam vanuit Valenti.

Afspraak maken met een ergotherapeut in Westervoort?

Bent u geinteresseerd in wat onze ergotherapeuten voor u of uw kind(eren) kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met de praktijk. Het telefoonnummer voor ergotherapie in Westervoort is 0316 – 44 10 44. Indien u de voicemail krijgt, mag u een bericht achterlaten. De therapeuten zijn dan waarschijnlijk in overleg of op huisbezoek. De praktijk neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U heeft geen verwijzing nodig om behandeld te worden door één van onze ergotherapeuten in Westervoort.

Wat houdt ergotherapie in Westervoort precies in?

Iedere client komt onder behandeling van één ergotherapeut in Westervoort. Deze therapeut is uw aanspreekpunt en dit blijft, indien gewenst, dezelfde persoon. Om te beginnen wordt er een intake gedaan bij u thuis (of op het werk) waarbij de therapeut in kaart brengt welke belemmeringen u ervaart en wat hieraan ten grondslag ligt. Daarna maakt de ergotherapeut in Westervoort met u samen een behandelplan. Het kan zijn dat er hulpmiddelen worden ingezet, hier helpt de therapeut u allemaal mee. Tevens begeleiden onze ergotherapeuten in Westervoort u graag met het aanvragen van vergoedingen van hulpmiddelen, voorzieningen, aanpassingen of bijvoorbeeld een hulphond.

Is de ergotherapie in Westervoort iets voor u?

Binnen Ergotherapie Valenti komen we dagelijks veel verschillende mensen en hulpvragen tegen. Het ene uur helpen onze therapeuten iemand met het zelfstandig aan- en uitkleden, daarna geven ze scootmobieltraining en het uur erna zijn we bezig om de dagindeling van hun cliënt goed in balans te krijgen om vermoeidheid te verminderen. Heeft u vragen voor onze ergotherapeuten in Westervoort? Neem dan vrijblijvend contact met hen op. Ergotherapie wordt standaard 10 uur vergoed vanuit uw basisverzekering (ook voor kinderen). U heeft verder niets nodig qua verwijzing.

Contactgegevens voor ergotherapie Westervoort

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl