Ergotherapie Zevenaar

Ergotherapie Valenti zit gevestigd in Duiven en biedt ergotherapeutische hulp, advies en begeleiding in de hele omgeving. Bent u opzoek naar een deskundige ergotherapeut in Zevenaar? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken met uw persoonlijke ergotherapeut in Zevenaar.

De praktijk streeft ernaar dat iedere cliënt een vaste therapeut aan huis krijgt, zodat het overzichtelijk blijft en iedereen zo goed mogelijk geholpen kan worden. Zoals u hiervoor al las, komen de ergotherapeuten in Zevenaar graag bij u thuis. Zij kunnen dan direct eventuele handelingsproblemen in de juiste context bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de praktijk in Duiven. De koffie/thee staat voor u klaar!

Voor wie is de ergotherapie in Zevenaar geschikt?

Alle leeftijden kunnen bij onze ergotherapeuten in Zevenaar terecht. Zij behandelen mensen met zeer diverse aandoeningen en belemmeringen. Voorbeelden hiervan zijn mensen met pijnklachten, chronische vermoeidheid, chronische aandoeningen zoals MS, Parkinson, COPD, reuma, hersenletsel, herseninfarcten, vocht in de benen, mobiliteitsproblemen en nog veel meer. Onze kinder ergotherapeut in Zevenaar richt zich op kinderen met belemmeringen in de ontwikkeling van de motoriek, sociale vaardigheden en kan helpen bij een verstoorde sensorische integratie (hoe een kind met prikkels van buitenaf omgaat). Eigenlijk kunnen de ergotherapeuten in Zevenaar iedereen helpen die één of meerdere activiteiten in hun dagelijks leven niet (meer) kunnen uitvoeren door een beperking (in de breedste zin van het woord). Indien u twijfelt of de therapeuten u kunnen helpen en wat de mogelijkheden zijn, neem vooral even contact op met de praktijk.

Hoe kunt u een afspraak maken voor ergotherapie in Zevenaar?

Heeft u een doorverwijzing gekregen van uw (huis)arts, of wilt u zonder verwijzing een afspraak maken met een ergotherapeut in Zevenaar? Dat kan! Een verwijzing voor ergotherapie is niet verplicht. U kunt ook direct een afspraak maken voor ergotherapie in Zevenaar. De ergotherapeuten hanteren geen wachtlijst, dus u kunt gelijk een afspraak inplannen. De contactgegevens staan hieronder vermeldt.

Contactgegevens voor ergotherapie Zevenaar

Bel: 0316 – 44 10 44
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl