Kinderergotherapie Gelderland

Bent u opzoek naar een deskundige ergotherapeut voor kinderen in Gelderland? Neem dan vandaag nog contact op met onze kinderergotherapeut Gelderland. De praktijk heeft vestigingen in Duiven, Zevenaar en Apeldoorn en onze kinderergotherapeut Gelderland werkt voornamelijk in de regio’s Duiven (Liemers, Arnhem, Montferland) en Apeldoorn. Omdat onze ergotherapeut voor kinderen in Gelderland voornamelijk aan huis of op school behandeld, is het geen probleem om wat kilometers te reizen voor onze cliënten.

Wat houdt de Kinderergotherapie in Gelderland in?

Onze kinderergotherapeut in Gelderland kan het zo mooi formuleren: ‘Kinderen ontwikkelen zich allemaal anders en allemaal op een ander tempo. Het is heel belangrijk om te kijken naar de wensen, behoeften en voorkeuren van het kind en diens omgeving om tot een passende behandelmethode te komen die passend is bij het kind’. Onze ergotherapeut voor kinderen in Gelderland is met name gespecialiseerd in de leeftijdscategorie van 3 tot 17 jaar ongeveer. De kinderergotherapie Gelderland focust met name op de ontwikkeling van motoriek, sociale vaardigheden, spel, bewustzijn van eigen lichaam, schoolvaardigheid, kleutervaardigheden en zelfverzorging.

Verwijzing en vergoeding voor de ergotherapeut voor kinderen in Gelderland?

Dat kan! U hoeft niet eerst langs de (huis)arts om een verwijzing te halen voor de behandeling van uw kind. Onze kinderergotherapeut in Gelderland kan uw kind direct in behandeling nemen middels Directe Toegankelijkheid Ergotherapie. Ook is het belangrijk om te weten dat de kinderergotherapie Gelderland wordt vergoed door uw zorgverzekering. Uw kind krijgt in ieder geval 10 uur ergotherapie vergoed en vaak worden er vanuit de aanvullende verzekering meer uren vergoed. Dit kan de therapeut voor u nakijken. Gunstig is dat uw eigen risico niet wordt belast bij kinderergotherapie. Uw zoon of dochter valt onder de verzekering van de beste verzekerde ouder.

Contactgegevens voor kinderergotherapie Gelderland

Bel: 0316 - 44 10 44 
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Hazeland 19, 6931 KA Westervoort 
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Contact

Algemeen praktijknummer     

0316 - 44 10 44 

 

info@ergotherapievalenti.nl

Praktijklocatie

Hazeland 19              

6931 KA Westervoort