Kinderergotherapie Duiven

Ergotherapie Valenti biedt kinderergotherapie in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Groessen, Loo, Didam, Lobith, etc. Onze kinderergotherapeut in Duiven is zelf erg bekend in de regio en behandeld kinderen van 0 tot 18 jaar aan huis of op school. Veel voorkomende beperkingen die onze kindertherapeut tegenkomt in de praktijk hebben te maken met een ontwikkelingsachterstand. Dit kan zijn in de motoriek, sociale vaardigheden, controle over het lichaam, prikkelverwerking, zelfverzorging, spel, (vooruit)plannen of de inzet van hulpmiddelen ter compensatie van beperkingen.

Wilt u een afspraak maken met de kinderergotherapeut in Duiven?

Dat kan! U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken en kunt direct contact opnemen met de ergotherapeut voor kinderen in de regio Duiven. Dit kan via de website (www.ergotherapievalenti.nl), per telefoon (06 10 28 10 96 of algemeen 0316 – 44 10 44) of per e-mail (info@ergotherapievalenti.nl). Bij de kinderergotherapie in Duiven wordt geen wachtlijst gehanteerd, dus uw zoon of dochter kan direct terecht. Belangrijk om te weten is dat (kinder)ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij valt het kind onder de verzekering van de best verzekerde ouder. Tevens wordt bij kinderergotherapie het eigen risico (meestal €385) niet belast.

Wat doet de ergotherapeut voor kinderen in Duiven?

Onze kinderergotherapeut in Duiven komt bij kinderen aan huis of op school langs en kijkt welke wensen en behoeften er zijn vanuit de kind zelf en vanuit de ouders of betrokkenen. Vervolgens kan het zijn dat de therapeut een aantal testen afneemt om te kijken hoe de huidige situatie is. Daarna wordt er samen met de ouders of andere betrokkenen een actieplan gemaakt om de belemmeringen te verminderen of zelfs te verhelpen. Het kan zijn dat vanuit de kinderergotherapie Duiven (onze praktijk) hulpmiddelen of therapiematerialen worden ingezet. Ook begeleid onze kinderergotherapeut in Duiven bij een eventuele aanvraag voor hulpmiddelen, (woning)aanpassingen of een assistentiehond.

Contactgegevens voor kinderergotherapie Duiven

Bel: 0316-441044
Mail: info@ergotherapievalenti.nl

Adres: Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven

           Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar
Website: www.ergotherapievalenti.nl

Onderdeel van Zorggroep Valenti

Contact

Duiven & Zevenaar     0316 - 44 10 44 

Apeldoorn                    055 - 220 0000

 

Locatie Duiven              Locatie Zevenaar

Spoorallee 26                Ringbaan Zuid 8

6921 HZ Duiven             6905 DB Zevenaar

 

info@ergotherapievalenti.nl