Handtherapie

U kunt bij ons o.a. terecht met:

- Pijnklachten door reuma 

- Herstel van botbreuken

- Verminderde handkracht

- Peesontsteking van Quervain

- Carpaal tunnel syndroom

- Trigger finger

- Verminderde motoriek

- Herstel na een operatie

- Vragen over braces, spalken en silver splints


Onze handen zijn ontzettend belangrijk in het dagelijks leven en leveren heel veel verschillende functies. Pas wanneer we ze niet meer (goed) kunnen gebruiken en er bijvoorbeeld sprake is van pijnklachten, weten we hoe vaak we die handen eigenlijk nodig hebben. 

 

Binnen onze praktijk hebben we veel kennis van de werking van de spieren, botten, gewrichten en zenuwen van de hand, pols en arm. We kunnen effectieve oefeningen, therapiemiddelen en hulpmiddelen inzetten om de functie van uw hand te verbeteren. Uiteraard kijken wij als ergotherapeut, verder dan het verbeteren van de handfunctie. We vinden het belangrijk om te oefenen met activiteiten die voor u of uw kind belangrijk zijn.

 

De therapie is vaak intensief om te zorgen van een goede verbetering van de functies van uw arm/hand/pols. We behandelen zowel kinderen met handklachten als volwassen en ouderen. 

 

Handtherapie valt onder de ergotherapie en u hoeft hiervoor geen aparte verwijzing te hebben van uw huisarts. U kunt direct bij ons terecht. 

Heeft u vragen?

Twijfelt u of staat uw wens hier niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Algemeen postadres

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

 

info@ergotherapievalenti.nl

 

Locatie Duiven             Locatie Apeldoorn

0316 - 44 10 44              055 - 220 0000